Vita vastgoed

Baronielaan 179

4818 PG BREDA

T 06-46191826

info@vitavastgoed.nl

Specificaties:

  • Wonen in een groene omgeving
  • Kindvriendelijk park voor de deur
  • Rijke jaren 30 architectuur
  • Ruime woningen

Bezoek de projectwebsite
Bezoek het nieuwsoverzicht

Bosschenhof

Aan de noordrand van Bosschenhoofd, schitterend gelegen tegen de bossen van Natuurpark Pagnevaart, zal het kassencomplex aan de Pastoor van Breugelstraat 21a veranderen in een luxe woongebied. Op de plaats waar nu nog het bedrijf gevestigd is, zal volgend jaar een ruim opgezet woonhof worden gerealiseerd.

Deze plek zal worden ingevuld met 8 vrijstaande 14 twee-onder-n-kap en 9 rijwoningen rond een ruim groen plein. De straat rond het plein zal als langzaam-verkeerszone worden uitgevoerd zodat ook voor de allerkleinsten een fijne leefomgeving gewaarborgd is. Door de ruimeen kindvriendelijke opzet van het plan zult u de rust en ruimte van wonen in het buitengebied kunnen ervaren.

De woningen zullen in de rijk gedecoreerde stijl van de dertiger jaren worden ontworpen. Kenmerkend hiervoor zijn de steile daken karakteristieke dakkapellen en hoekoplossingen en ruime overstekken die gecombineerd worden met vakkundig metselwerk en houten gevelelementen. De afgebeelde woningen tonen u de eerste referentiebeelden voor de woningen.

Aan duurzaamheid is bij de ontwikkeling van de woningen van het Bosschenhof veel aandacht besteed. Verschillende maatregelen zijn genomen om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. Voor u betekent dit dat de maandelijkse energienota wel eens verrassend laag zou kunnen zijn En dat is een zeer prettige bijkomstigheid bij zon prachtige woning, in een mooie groene omgeving.

De ontwikkelingsmaatschappij Aan de Stegge Ontwikkeling Halderberge v.o.f. die Bosschenhof ontwikkelt is een samenwerking tussen Aan de Stegge Ontwikkeling & Bouw en Vita Vastgoed. Vita Vastgoed treedt in dit project op als projectmanager.

in ontwikkeling:

Project Bosschenhof