Vita vastgoed

Baronielaan 179

4818 PG BREDA

T 06-46191826

info@vitavastgoed.nl

15 januari 2009
Boxtel

De welstandscommissie heeft het plan voor De Witte Poort in Boxtel in principe goedgekeurd. Wel dient de architect nog een aantal details nader uit te werken. Nu zal de bestemmingsplanwijziging worden opgestart en kan begonnen worden met de nadere uitwerking van de woningen. Het doel is om na de zomer met de verkoop van de woningen te starten.

16 december 2008
Prinsenbeek

De gemeente breda heeft kenbaar gemaakt te kunnen instemmen met de aangeleverde rapportages voor de bestemmingsplanwijziging voor het project aan de Dennenweg. Wel dienen er nog enkele zaken aan het plan te worden aangepast. Naar verwachting kan de hoorzitting in het kader van de ruimtelijke ordeningsprocedure in februari 2009 worden georganiseerd waarna het plan ter visie zal worden gelegd.

12 december 2008
Bosschenhoofd

De kavelgroottes en woninggroottes zijn vastgesteld en er zijn indicatieve prijzen bepaald. U kunt deze informatie vinden op de pagina woningtypes van de website www.bosschenhof.nl.

8 december 2008
Boxtel

Vandaag is er principe-overeenstemming bereikt over de planinhoud van het project De Witte Poort te Boxtel. Het plan zal bestaan uit 7 woningen en 18 appartementen. Van deze appartementen zullen er 11 specifiek voor starters op de markt worden gebracht.

1 december 2008
Sint Willebrord

De kavels zijn in prijs verlaagd! Tevens zijn de kavels nu los te koop zodat mensen er ook in eigen beheer een woning op kunnen (laten) bouwen. Met deze maatregelen hopen wij ondanks de huidige marktsituatie toch verkopen te kunnen gaan bewerkstelligen.